tagavaixx

Blog

Tatala Manuia i Fa'ato'aga Fale Greenhouse Fa'atau i le Vaitau Taumalulu

Fale'ele'ele fa'apisinisifaia se sao taua i le faʻataunuʻuina o manaʻoga o tagata faʻatau o loʻo faʻamoemoeina fua fou i tausaga taʻitasi. mo faatoaga greenhouse i luga o le siitia i totonu o le Iunaite Setete, e taua mo tagata e ona greenhouse le saunia mo le vaitau taumalulu ina ia mautinoa lelei ma manuia fua o faatoaga. I lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina nisi o fautuaga autu mo le faʻaogaina o fale gaosi oloa faʻapisinisi i masina o le taumalulu.

P1
P2
1. Fa'apipi'i se Fa'avevela Iunite Lelei:

O se vaega taua o le manuia o le fa'ato'aga i le taumalulu o le tausia lea o se vevela talafeagai mo le tuputupu a'e o la'au. E ui o lo'o i ai avanoa fa'avevela eseese, e ofoina atu e masini fa'avevela se vaifofo tumau ma lelei. Gas-Fired Unit Heater, faagaoioia e oo atu i le 97% thermal efficiency.Latou te ausia lenei mea e ala i tekinolosi fou fesuiaiga vevela ma se mamanu e lelei vents afi afi i fafo atu o le greenhouse, faalauiloaina se siosiomaga tuputupu ae mama.

O le tu'uina o masini fa'avevela e taua tele mo le tufatufaina lelei o le vevela. Pe a fa'aogaina le tele o iunite, fa'asaga le tasi i le isi e fesoasoani e fa'asalalau le ea mafanafana. E taua fo'i le fa'aogaina o le tausiga, o lea ia mautinoa e faigofie ona o'o atu i ai le ta'avale, afi, ma lau. fa'ata'amilo i le fa'avevela iunite fa'afaigofie galuega fa'aleleia pe a mana'omia.

2. Tausiga mo Fa'avevela Vaega:

O le tausiga faifaipea e taua tele ina ia faʻatumauina lelei le faʻaogaina o le afi i le taimi atoa o le taumalulu. E oʻo lava i le maualuga o le faʻatinoga, o le tausiga e faʻamautinoa ai le umi o le iunite ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toe faʻaleleia o tau.tekinisia fa'amaoniamo asiasiga ma auaunaga.

I le taimi o suʻesuʻega faʻaleleia, o le tekinisia o le a:

Va'ai va'aia le iunite mo fa'ailoga o le 'ele, pala, po'o isi fa'alavelave.

Su'esu'e vaega o le iunite, e aofia ai le ili, uaea, paipa kesi, ma fa'amalo mo le fa'aleagaina.

Ia fa'amautinoa o lo'o fa'agaoioi sa'o le pa'u afi ma e leai ni fa'alavelave fa'alavelave.

Siaki paipa mu mo ni fa'alavelave ma fa'ailoga o fa'ama'i fa'ama'i.

Fa'amama fa'afesuia'i vevela ma mu pe a mana'omia, fa'amautinoa o lo'o lelei le fa'aogaina.

P3

Fa'amaonia le fa'aogaina ole thermostat ma siaki le uaea.

Fetuuna'i le mamafa o le kesi fa'atele ma siaki feso'ota'iga kesi.

Mo iunite maualuga-lelei, siaki laina condensate ma suʻesuʻe soʻo se faʻamaʻi faʻafefe, lea e mafai ona faʻaalia ai le le lelei o le faʻaogaina o le iunite poʻo le faʻaogaina o le manava.

Ina ia faʻateleina le aoga o lau faʻavevela iunite, faʻavae se fuafuaga faʻaleleia e aofia ai asiasiga masani e se tagata tomai faʻamaonia faʻamaonia.O lenei faiga faʻamalosi e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaogaina lau faʻavevela iunite i tulaga sili ona lelei i le vaitau o le taumalulu, puipuia o au faʻatoʻaga ma au tupe teufaafaigaluega.

Puipuia o La'au Toto i le Taumalulu:

E le tutusa uma fofo faʻavevela, ma o le filifilia o le vaifofo saʻo e taua tele mo le faʻatumauina o se pisinisi greenhouse manuia i le taimi o le taumalulu.O le faʻapipiʻiina o se faʻavevela faʻavevela eletise e avea o se punavai vevela faʻalagolago, e mafai ai e au fualaʻau ona olaola i masina malulu. o le faʻateleina o le manaʻoga mo fualaau 'aina ma fualaʻau eseese i tausaga taʻitasi, e taua le usitaʻia o se faʻasologa masani o le tausiga e faʻatumauina ai lau faʻavevela i foliga maualuga.

I le faʻaiuga, o faʻatoʻaga faʻapisinisi faʻatau i le taumalulu e manaʻomia ai le fuafuaina lelei, fofo faʻamafanafana lelei, ma le tausiga masani.Faatasi ai ma le manaoga mo fua fou o loʻo tumau pea i le gasologa o le tausaga, e mafai e tagata e ona falematamata ona faʻamautinoa e manuia a latou pisinisi e oʻo lava i masina malulu e ala i le mulimuli i nei fautuaga taua. maketi fa'ato'aga greenhouse i le lalolagi atoa.

imeli:joy@cfgreenhouse.com

Telefoni: +86 15308222514


Taimi meli: Oke-31-2023