tagavaixx

Blog

2023 Fa'aaliga Fa'avaomalo Fa'avaomalo

2023/2/8-2023/2/10

 

Ose fa'aaliga lea e uiga ile fa'ato'aga.O lea matou te alu e siaki nisi faʻamatalaga e uiga i lenei Expo.

Fa'amatalaga Autu:

FRUIT LOGISTICA o le a faia i Messe Berlin mai le 8 i le 10 Fepuari 2023. I le avea ai ma se tasi o faʻaaliga faʻapolofesa fualaau aina ma fualaʻau sili ona leva i le lalolagi, o le International Fruit and Vegetable Exhibition o loʻo i ai le tele o faʻaaliga, e aofia ai vaega uma o mea fou, oloa, ma auaunaga.E fa'aputuina fa'atekonolosi fou ma fofo i le lalolagi ma tu'uina atu se fa'avae mo atina'e fualaau 'aina ma fuala'au i le lalolagi e fa'aalia ma feso'ota'i.

O le fa'aaliga manuia o Aperila na te'a nei na tosina mai ai le silia ma le 2,000 fa'aaliga mai atunu'u ma itulagi e 86 ma 40,000 tagata asiasi fa'apolofesa.

2.7 展会配图

Autu o Fa'aaliga:

O le faʻaaliga o lenei tausaga o le a faʻamautuina atoatoa ma toe faʻafoʻisia i le tulaga muamua o le faʻamaʻi, ma le aofaʻi o fale faʻaaliga 28, e aofia ai oloa fou, tekinolosi faʻainisinia, ma auaunaga faʻapitoa.E le gata i lea, o autu faʻaaliga fou e pei o tekonolosi greenhouse, faʻatoʻaga tuʻu, faʻatoʻaga atamai (tekonolosi numera), ma logistics (fofo atamai) o le a faʻalauiloaina i lenei tausaga.

I le taimi o le fa'aaliga, o le a faia ni fa'asalalauga ma semina eseese o fuala'au 'aina fou ma fualaau faisua ma logistics.E le gata i lea, i le avea ai o se vaega o le faʻaaliga faʻaalia, o le a faia le tele o gaioiga i luga o le saite, e pei o se tekonolosi tulaga, faʻafesoʻotaʻi logistics, talanoaga i le lumanaʻi, se faʻasalalauga fou meaai, ma isi.

2.7 展会配图2

Taimi ma Nofoaga:

2023/2/8-2023/2/10 i Perelini

laina pito i lalo:

I lenei fa'aaliga, e mafai ona e mauaina le tele o fa'amatalaga i le poto fa'ato'aga eseese, fa'ato'aga fou fa'atekonolosi fa'ato'aga, fale fa'ato'aga, mafale gaosimeae fesoasoani ia te oe e faalautele lau pisinisi ma maua ni avanoa fou i totonu o le fanua greenhouse.

Afai e te manaʻo e auai i lenei faʻaaliga, Auai matou ma matou faʻatali mo lou afio mai.Chengfei Greenhouse, maua i le 1996, o sefale gaosimeafaatasi ai ma se talafaasolopito umi ma le poto masani.

英文版网站LOGO

imeli: info@cfgreenhouse.com

Telefoni:(0086)13550100793


Taimi meli: Feb-07-2023